Tiens AiRiZ higijenski ulošci – set

4.710,00 рсд

Nema na zalihama

Opis

AiRiZ higijenski ulošci – set  sa aktivnim kiseonikom i negativnim jonima.

Tokom menstruacije, žene su naročito izložene infekcijama. Menstrualna krv predstavlja savršenog posrednika za razvoj bakterija i virusa. Zbog toga je veoma važno koristiti visoko kvalitetne higijenske uloške, koji obezbeđuju udobnost i sigurnost tokom ovog jedinstvenog perioda.

 

SVOJSTVA

Za maksimalnu zaštitu, AiRiZ Higijenski ulošci imaju 8 slojeva. Prvi, koji je u kontaktu sa kožom,  je tanak sloj svile i pamuka koji obezbeđuje brzo upijanje tečnosti. Zahvaljujući ovome, TIENS higijenski ulošci koji upijaju tečnost tri puta brže nego ostali ulošci na tržištu. Drugi sloj sadrži aktivni kiseonik i negativne jone.  Treći sloj je super-upijajući i zadržava vlagu, sprečavajući curenje sa strane. Preostali slojevi su, redom:  4 – sloj koji propušta vazduh,  5 – sloj koji se sastoji od makromolekula koji imaju svojstva brzog upijanja i zadržavanja vlage, 6 – sloj koji propušta vazduh, 7 – sloj koji ne propušta vlagu, ali ipak “diše” i 8 – sloj lepka u vidu trake koji je nanet celom dužinom uloška, obezbeđujući  njegovu stabilnost na donjem vešu.

 

Posebna svojstva higijenskih uložaka koji sadrže kiseonik i negativne jone:

– dozvoljavaju protok vazduha, istovremeno obezbeđujući osećaj suvoće,

– visoko upijajući gornji sloj obezbeđuje prirodan osećaj suvoće i ne uzrokuje iritaciju,

– visoko apsorbujući sloj zadržava tečnost i sprečava curenje,

– upotreba sloja koji sadrži kiseonik i negativne jone sprečava razvoj bakterija, ima protivupalna svojstva i sprečava neprijatne mirise.

 

SERIJA PROIZVODA

U AiRiZ seriji higijenskih proizvoda za žene, mogu se naći tri proizvoda, dizajniranih da zadovolje specijalne potrebe žena u tri uzastopne faze menstrualnog perioda:

  • AiRiZ Dnevni pamučni higijenski ulošci sa aktivnim kiseonikom i negativnim jonima
  • AiRiZ Noćni pamučni higijenski ulošci sa aktivnim kiseonikom i negativnim jonima

Pravilan izbor vrste higijenskih uložaka garantuje, ne samo odgovarajući nivo udobnosti i zaštite, već pomaže da se smanje troškovi korišćenja uložaka.

 

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd postoji i mogućnost ličnog preuzimanja.

Proizvode isporučujemo u sledeće države: Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, sve zemlje EU, USA, Kanada i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.

Pozovite nas već danas: +381643227751

                                                     +381642623559

                                                     +38765437120

E-mail: tienspreparati@gmail.com

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tiens AiRiZ higijenski ulošci – set“