Hemoroidi

Karakteristični su po patološkom proširenju vaskularnih spletova u rektumu. Postoje unutrašnji i spoljašnji hemoroidi.

Uzrok nastanka hemoroida često je urođena slabost vezivnog tkiva. Faktori koji doprinose razvoju hemoroida su: dugotrajno stajanje ili sedenje, povećan pritisak u predelu stomaka u trudnoći, preterana telesna težina, hronični zatvori i često uzimanje purgativa.

Simptomi su: bol prilikom pražnjenja, jarko-crvena krv u stolici, svrab na analnom otvoru.

Najčešće komplikacije kod hemoroida su: krvarenje, anemija usled nedostatka gvožđa, upala i uklještenje ganglija, fisura i ispadanje sluzokože rektuma.

FISURE U PREDELU ANALNOG OTVORA

Predstavljaju male procepe na koži analnog otvora i mogu biti izazvani tvrdom stolicom i čestim jakim grčevima, a takođe i poremećajem metabolizma ili Kronovom bolesti. Jako su bolni, lako pucaju i krvare. Kvasne gljivice ovde nalaze idealne uslove za razvoj.

BIOKOREKCIJA HEMOROIDA I PUKOTINA

Prva faza – čišćenje creva.

1.    «HITOZAN» uveče 30 min pre jela sažvakati ili izmrviti i promešati s vodom 3 tablete i popiti sa 250 ml pročišćene vode. U toku dana unositi 2-3 litra tečnosti, imajući u vidu  i količinu tečnosti koja se unosi s hranom.

2.    «DIGEST» piti posle svakog obroka, bez obzira na period aktivnosti meridijana, dobro sažvakati po 2 tablete 2 puta na dan. Popiti sa ½-1 čašom vode.

Predviđena doza za kuru lečenja – 30 dana.

Druga faza – regeneracija (obnavljanje) sluzokože rektuma.

3.    «BIOKALCIJUM» uzimati po jednu kafenu kašičicu sa 250 ml vode ujutru, 30 min. pre doručka, piti malim gutljajima

4.    «BIOCINK» po 2 kapsule 30 min pre ručka popiti sa 250 ml vode

10 kapsula HITOZANA koje ostaju iskoristiti kao oblogu u obliku gela i staviti na spoljni deo sfinktera rektuma (pre spavanja promešati prašak iz jedne kapsule sa supenom kašikom vode, ovim gelom premazati deo rektuma, možete da uradite i klistiranje, promešavši prašak jedne kapsule sa 50 ml vode). Uzimati 10 dana.

Predviđena doza za kuru – 1 mesec.

Trajanje osnovnog programa korekcije – 2 meseca.

U toku godine se sprovode najmanje 3 kure.

Ukoliko Vam se dopada ovo što ste upravo pročitali, za sva dodatna pitanja i informacije  budite slobodni da nam se javite, rado  ćemo Vam dati tražene informacije.

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd postoji i mogućnost ličnog preuzimanja.
Proizvode isporučujemo u sledeće države: Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, sve zemlje EU, USA, Kanada i dr.
Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite nas već danas: +381643227751
+381642623559
+38765437120
E-mail: tienspreparati@gmail.com