Psorijaza

Psorijaza (papuloskvamozni poremećaj) je relativno česta kožna bolest sa porodičnom predispozicijom. Kod psorijaze, na koži se pojavljuje osip, koji se sastoji od ispupčenih, zgusnutih ružičastih formacija (papula), pokrivenih srebrnastim ljuspicama (skvamama). Osip najčešće nastaje na laktu, kolenima i kosmatom delu glave (kapilicijum), ali susreće se i na pregibima kože, u spoljnom delu uha i čak na spoljnim polnim organima. Iako oboljenje obično zahvata samo kožu i skalp, ono takođe može pogoditi zglobove, izazivajući nadutost, crvenilo i bol.

Sklonost razvoju psorijaze prenose se naslednim putem, iako razvoj bolesti počinje greškom u radu imunološkog sistema. Pojavi osipa može doprineti fizički i psihički stres, kao i rane i ogrebotine na koži. Postoje mnogi lekovi koji pomažu u borbi sa zapaljenjima kod psorijaze. Međutim, pravilna ishrana i biološki aktivni preparati treba da budu korisna dopuna lečenju medikamentima. Pravilno sastavljen hranljivi obrok smanjuje verovatnoću razvoja psorijaze.

Počnite od osnovnog i uravnoteženog skupa makrokomponenata ishrane. Pre svega, neophodno je da unosite dovoljnu količinu visokokvalitetnih belančevina posnih namirnica. Organizam zahteva stalni unos nezamenljivih masnih kiselina, koje su predhodnici prostaglandina, koji se sintetišu u organizmu.

Dodajte u osnovni jelovnik linolnu kiselinu i riblje ulje u odnosu 1:4 uzimati 1-3 puta na dan. Takav odnos treba da bude i pri uzimanju kisele i bazne hrane.

BIOKOREKCIJA PSORIJAZE

Prva faza – čišćenje creva, uspostavljanje narušenog metabolizma i imunološkog sistema.

1.  „KORDICEPS“ : nakon čišćenja creva uzimati po 2 kapsule ujutro, 1-1,5 sat nakon uzimanja hrane, piti sa najmanje 250 ml čaja tokom 7 dana, zatim u narednih 10 dana uzimati po 3 kapsule, i tokom sledećih 14 dana po 4 kapsule.

2. „ANTILIPIDNI ČAJ“: ujutru, sat premena pre uzimanja hrane, preliti jednu kesicu čaja sa 500 ml vruće vide i sačekati da odstoji 15 minuta, piti malim gutljajima 10-15 min. Istu kesicu popariti sa 500 ml vode i popiti popodne.

3.  „DIGEST“: uzimati nakon svakog unosa hrane nezavisno od vremena aktivnog rada meridijana, po 2 tablete 2 puta dnevno, dobro sažvakati. Ispiti ½ -1 čašu čaja.

4.   „IKAN“: po 3 kapsule ujutru, 30 minuta pre doručka, popiti sa 250 ml  vode.

Predviđena doza za kuru: 1 mesec.

Druga faza – uspostavljanje narušene razmene mikroelemenata, vitamina i ishrana ćelija kože.

5.           „BIOKALCIJUM“: uzimati ujutru po jednu kafenu kašičicu na 250 ml vode 30 minuta pre obroka, malim gutljajima. Najbolje je piti sa čajem od šipka.

6.           „VEJKAN“: po 1 kapsulu u popodnevnim satima, 1-1,5 nakon ručka, popiti sa 250 ml vode.

7.           „BIOCINK“: uzimati po 2 kapsule uveče, 1-1,5 sat nakon večere, sa 250 ml vode.

Predviđena doza za kuru: 1 mesec.

Treća faza – održavanje normalnog metabolizma nervnog tkiva, povećanje mentalne aktivnosti, pojačavanje prenosa nervnih impulsa, odbrana organizma od dejstva stresa i umirujuće dejstvo.

8.      „ULJE ŽUTOG NOĆURKA“: uzimati 2x  1 kaps. u toku obroka

9.      „IKAN“: po 3 kapsule ujutru, 30 minuta pre doručka, popiti sa 250 ml vode.

Predviđena doza za kuru: 1,5 mesec.

Trajanje osnovnog programa biokorekcije: 4 meseca.

U toku godine se sprovode najmanje 3 kure lečenja.

Ukoliko Vam se dopada ovo što ste upravo pročitali, za sva dodatna pitanja i informacije  budite slobodni da nam se javite, rado  ćemo Vam dati tražene informacije.

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd postoji i mogućnost ličnog preuzimanja.
Proizvode isporučujemo u sledeće države: Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, sve zemlje EU, USA, Kanada i dr.
Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite nas već danas: +381643227751
+381642623559
+38765437120
E-mail: tienspreparati@gmail.com