Infarkt miokarda

INFARKT MIOKARDA – prouzrokuje nekroze pojedinih delova srčanog mišića usled ishemije, koja nastaje kao rezultat hronične insuficijencije koronarnog krvotoka.

Postoji nekoliko oblika infarkta miokarda, koji se razlikuju jedan od drugog po lokalizaciji i veličini oštećenja (transmuralni, s velikim žarištem, s malim žarištem, subendokardinarni i dr.).

Klinički oblik infarkta miokarda s velikim žarištem manifestuje se oštrim i dugotrajnim bolom (preko 30-60 min.) u predelu srca (grudnog koša), koji iradira (širi se) ispod lopatice u levu ruku, povećanjem temperature i drugim simptomima.

Poznati su i bezbolni oblici infarkta miokarda (astmatički, gastralgički i dr.). Tokom infarkta miokarda razlikuju se 3 perioda: akutni (do 7-10 dana), delimično akutni (od 4-8 nedelja) i period zarastanja  (od 2-4 meseca i preko).

Osnovu dijagnostikovanja infarkta miokarda čini EKG ispitivanje i laboratorijske analize za određivanje aktivnosti enzima  (ALT, AST, laktatdehidrogenaze-LDH, kreatinfosfokinaze -CK i njihovih izoenzima), čiji se nivo u krvi u značajno povećava kao posledica napuštanja nekroze i mioglobina iz žarišta.

Prema teoretskim postavkama tradicionalne kineske medicine, IBS pripada sledećim kategorijama: «začepljenje «Či» energije u grudima» praćeno smanjenom temperaturom u esktremitetima».

Pri IBS često nastaje osećaj gušenja, punoće i bolova u grudima, astmatično disanje (kod emfizema pluća). Osnovni simptomi su: bol u predelu grudi koji se pojačava usled hladnoće i širi u leđa, učestalo lupanje srca, osećaj punoće u grudima, zadihanost, neotpornost na hladnoću, bele masne naslage na jeziku, dobro punjen, slab puls.

Terapijski prilaz: isterivanje hladnoće, stimulacija Janga, krvotoka i cirkulacija Či energije.

BIOKOREKCIJA  INFARKTA MIOKARDA

Energetski meridijan sistema krvotoka aktivan je od 19-21

Prva faza – čišćenje krvnih sudova, smanjenje agregacije trombocita (proces obrazovanja ugrušaka krvi), obnavljanje mikrocirkulacije.

1.    «ANTILIPIDNI ČAJ» ujutru sat vremena pre jela preliti 1 kesicu čaja sa 500 ml ključale vode i ostaviti da odstoji 15 min. piti malim gutljajima tokom dana.

2.    «ULJE belog luka» uzimati po 2 kapsule 2 puta na dan za vreme maksimalnog rada meridijana srca od 11 do 13 časova i perikarda od 19 do 21 časa.

3.    «KORDICEPS» po 3 kapsule za vreme ručka, 30min. pre jela, popiti sa 50 ml «ANTILIPIDNOG ČAJA».

4.    «BIOKALCIJUM» uzimati po jednu kafenu kašičicu sa 250 ml vode ujutru, 30 min. pre doručka, malim gutljajima.

5.    «BIOCINK» po 2 kapsule za vreme ručka, sat i po posle jela, popiti sa 250 ml vode.

6.    «HITOZAN» po 3 kapsule 30min. pre večere popiti sa 250 ml vode.

Predviđena doza za kuru – 2 meseca.

Druga faza – jačanje srčanog mišića i povećanje reoloških svojstava krvi.

7.    «HOLIKAN» po 2 kapsule uveče, 30 min. pre jela popiti sa 250 ml «ANTILIPIDNOG ČAJA».

8.    «IKAN» po 3 kapsule 30 min. pre doručka popiti sa 250 ml vode, po 2 kapsule u vreme ručka, 30 min. pre jela, popiti s vodom.

Predviđena doza za kuru – 1 mesec.

Trajanja osnovnog programa korekcije – 3 meseca.

U toku godine se sprovode najmanje 2 kure.

Ukoliko Vam se dopada ovo što ste upravo pročitali, za sva dodatna pitanja i informacije  budite slobodni da nam se javite, rado  ćemo Vam dati tražene informacije.

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd postoji i mogućnost ličnog preuzimanja.
Proizvode isporučujemo u sledeće države: Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, sve zemlje EU, USA, Kanada i dr.
Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite nas već danas: +381643227751
+381642623559
+38765437120
E-mail: tienspreparati@gmail.com